Romantiskt

Romantiskt

Igår kväll åkte jag till Gl.Skagen för att beskåda solnedgången och inte kunde jag tro att det var så mycket folk som skulle sammlas. Jag tror att det var halva byn och några till som var på plats, gammla som unga.

Jag var rätt tidig så jag satt mig på en utav bänkarna och under tiden kom det små och stora bilar, i en av dessa var det ett sällskap som var döva, hur kan jag nu veta det – jo, det var teckenspråk som gällde. Bredvid mig satte sig en äldre herre som efter en stund började prata med mig då han var intresserad av min kamera. Det var inte lätt att förstå men hängde med så gott jag kunde. Han berättade var han bodde och förstod att jag bodde i Skagen. Efter en stund så visade han stolt upp sin klocka som hette Skagen som han fått som en utmärkelse av något slag, jag vände på min arm och visade min klocka som var av samma märke. Han blev otroligt glad och sa att han skulle gå till sin ”kone”. Jag såg att han gick fram till en dam och började teckna för fullt och emellanåt så pekade han på mig. När sällskapet åkte hem så kom han fram till mig för att visa sin dam och önskade mig lycka till med en klapp på axeln.

Det blev ingen romantisk stund för mig men det var roligt att jag kunde göra någon så glad.!

Vi blev dock lurade på den sista biten av solnedgången då en molnstrimmla kom emellan, men vackert var det ändå och även efter solnedgången då ljuset är så fantastiskt här..!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: