Inne eller ute.?

Inne eller ute.?

Det har inte blivit mycket fotande på sista tiden, inspirationen har liksom inte funnits där. Så nu när jag var i Skåne under påsken så hittade jag en annons om att det skulle vara flera konstutställningar, det var klart intressant med tanke på inspirationen. En annons såg intressant ut med att det verkade vara en hel del aktiviteter i samband med konstutställningen. Vi packade in oss i bilen och gav oss iväg, efter mycket letande så kom vi fram till en full parkering och en vacker herrgård med omkringliggande hus, verkade lovande…. Men det var inte så mycket aktivitet runt om men vi gick in i ett av husen där det var en konstnär som ställt ut….. konst ..nja… det var nog läge att ta en fika i den varma sommarvärmen istället.

Men det är klart att jag måste se den andra utställningen också, som var en samlingsutställning …. den var intressant för där fanns många olika konstnärsstilar och i min smak en hel del vackra tavlor.
Såg också att det fanns ett växthus längre ner, vilket naturligtvis måste besökas, men döm av min förvåning, det var stängt och igenbommat.

Min reflektion blev förstås, att när jag ser en så stor annons som ger känslan av att det är mycket aktiviteter runt om och när vi kommer fram så är det inte bara lite med folk det är dessutom inga aktiviteter allas förutom två utställningar. Lurad av reklamen, men det var iallafall gott kaffe och skön sommarvärme….!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: