Mässa

IMG_0077sv-650

Så var årets Öl och Whisky mässa gjord också, det blev två mässor på samma helg. Vi smakade en sagolikt god Whisky som hade det krångligaste namnet nämligen Bunnahabhain. Det är ett  whiskydestilleri på ön Islay på Skottlands västkust. Namnet betyder flodmynning. Destilleriet grundades 1881 och har förutom ett kort stopp på 1980-talet varit i produktion hela tiden. Whiskyn är till skillnad från andra whiskysorter från Islay inte kraftigt rökt. Mildare i smaken, lätt rök, söt och med smak av tång.

Annonser

2 tankar om “Mässa

  1. Så då delar vi ett intresse till, dvs. whisky! Härlig bild som verkligen gör sig i svartvit. Snygg oskärpa på flaskorna i bakgrunden, fint ljus. Den whiskyn du nämner, hur får man tag i den? Pris?

    • Det finns en av sorterna på Systembolaget för 449 men det var inte den som jag smakade, jag provade en singel malt som var otroligt mjuk i smaken.
      Jag hade min lilla kompakt med mig och, var tvungen att ta en bild trots dåliga ljusförhållanden, så färgbilden var inte så tilltalande..!! Fast jag börjar gilla svartvitt mer och mer..!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: