Vinterväg

0Q1A0506-600

Det är tur när solen är i ryggen på bilföraren annars skulle sikten vara rätt dålig när solen står så lågt..!! Och jag som fotograf får snabba mig in i bilen för att inte stoppa upp trafiken, det är lite för trångt för att två bilar ska få plats på bredden..!!

2 tankar om “Vinterväg

  1. Vackert som vanligt! Funderar på bilens vara eller inte vara i bildytan. Inser att du medvetet valt att ha den med (eller råkade bara komma in i bildrutan och du hann inte ta någon mer bild?). Bilden skapar spänning och byter mönster, men samtidigt stör den lugnet som det solbelysta diset förmedlar.Kan inte bestämma mig….
    En annan fundering är att panoramaformat kanske hade fungerat bra (med eller utan bil)? /Ulf

    • Hej Ulf och tack för en mycket bra fundering, jag såg ljuset i backspegeln och stannar mitt i vägen, som var ganska smal, ut med kameran och tar en bil och så kommer bilen och förstör i mitt tycke. Det var bara att kasta sig in i bilen igen och ta mig därifrån. Jag tror inte att bilen hade stannat och väntat tills jag var klar! Men jag tänkte att jag lägger ut bilden och förhoppningsvis är det någon som tycker…!! Jag har tittat på den här många gånger och har svårt att bestämma vad som blir bäst. Hade hela bilen varit i bild då hade den inte blivit bra tycker jag men nu är det tveksamt…!!
      Din tanke om panoramaformat var inte så dum om det är bilen som ska styra bilden…!! / Ann

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: